Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ισόβια για τις 16 μαχαιριές. ΑΠO ΤΗ ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤH

Καταδικάστηκε ο 57χρονος που το 2016 σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Οι εφιαλτικές σκηνές που σκόρπισαν πανικό σε δεκάδες ασθενείς και επισκέπτες έξω από το Αττικό Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2016, όταν η 54χρονη Σοφία Ανθοπούλου...
κατακρεουργήθηκε μπροστά στα μάτια τους με 16 μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναβίωσαν χθες το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που επέβαλε στον κατηγορούμενο Αργύρη Δημητρίου ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση δύο ετών.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 57χρονο δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μόνο ένας ένορκος μειοψήφησε, πιστεύοντας ότι έπρεπε να του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.
Ανατριχίλα
Η φρικιαστική δολοφονία έγινε τον Απρίλιο του 2016, όταν η 54χρονη γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο στο Χαϊδάρι για να κάνει μια επίσκεψη. Ο εν διαστάσει σύζυγός της την πλησίασε έξω από το Αττικό Νοσοκομείο με το πρόσχημα ότι ήθελε να της δώσει κάποια έγγραφα και ακολούθησαν σκηνές που έκαναν τους περαστικούς να παγώσουν.

«Ο κατηγορούμενος έπαιρνε φάρμακα κατά βούληση. Από το 2004 ήταν υπό παρακολούθηση και δεν ακολουθούσε την αγωγή. Πάσχει από ένα μείγμα σχιζοφρένειας και βαριάς κατάθλιψης» υποστήριξε στο δικαστήριο ο ψυχίατρος που είχε διοριστεί από τον ανακριτή για να τον εξετάσει.

Αντιθέτως, η κολλητή φίλη του θύματος υποστήριξε ότι ο δράστης δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά επισήμανε ότι η 54χρονη της είχε εκμυστηρευτεί πως ο κατηγορούμενος είχε εξωσυζυγικό δεσμό. «Η φίλη μου αποφάσισε να πάει στο νυχτερινό σχολείο. Αγαπούσε τη γνώση, δεν ήθελε να μείνει στάσιμη. Εγώ, πάντως, δεν είχα αντιληφθεί να έχει ο δράστης ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι όσο έβλεπε τη Σοφία να προοδεύει, να ανεβαίνει κοινωνικά και ο ίδιος να πέφτει οικονομικά, δεν το άντεχε. Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό τής είχε πει στο τηλέφωνο “θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ”» είπε η μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive