Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Τσίπρας «ούτε ένα ευρώ λιτότητα». Τσακαλώτος Εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης. ΒΙΝΤΕΟ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας «ούτε ένα ευρώ λιτότητα». Τσακαλώτος Εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης
Μετά την ανωτέρω «κατηγορηματική» του δήλωση, πήρε τα εύσημα της Μέρκελ για όσα δολοφονικά εναντίον του Ελληνισμού ήδη δέχθηκε. Με το Αισχρό προπαγανδιστικό του σύνθημα ένα με ένα.
Όμως όλη η εγκληματική προσπάθεια των δολοφόνων του Ελληνισμού,  όλων των πολιτικών του νεοταξικού αντεθνικού τόξου, είναι να πείσουν ότι «για όλα φταίει το παλιό»...

Και όχι το ψευδές έλλειμμα και η εσκεμμένη καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας ώστε να γίνει πειραματόζωο της ληστρικής «παγκόσμιας» διακυβέρνησης της  νέας τάξης.
Ούτε η δια της «σωτηρίας» τερατώδης ψευδής αύξηση του μετατραπέντος εγκληματικά προς χώρες της ΕΕ χρέους της Ελλάδας.

Από  114% του ΑΕΠ το 2009  (όσον τότε ήταν  περίπου της Ιταλίας το 2010 πλείστων χωρών της ευρωζώνης και σήμερα της Γαλλίας, και σχεδόν όλων των χωρών της ευρωζώνης,  http://www.economist.com/content/global_debt_clock ) σε   180% του ΑΕΠ.

Ώστε να δημευθεί δια της λιτότητας και του ευρώ (μείωση μισθών και κλοπή συντάξεων) όλος ο υποθηκευθείς προδοτικά δημόσιος πλούτος και όλος ο ιδιωτικός.   
Στο πλαίσιο αυτό εξηγούνται όλα.
Και η καταλήστευση  του Ελληνισμού με την εις βάθος 15ετίας  αισχρή έρευνα αποβλέπει, πλην της δήμευσης των πάντων,  και εκεί. Στο να δικαιολογήσουν το αισχρό τους έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού και τα επί 7 έτη ψεύδη τους εν ονόματι της κατοχής.
Πρόκειται για άτομα που επιτελούν συνεχόμενη εις βάρος του Έθνους μας που το υποδούλωσαν σε ληστές,  ληστρική και γενοκτονική Εσχάτη Προδοσία.
Τσίπρας «ούτε ένα ευρώ λιτότητα». Τσακαλώτος Εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης
Ευριπίδης Μπίλλης
Υ. Γ. Δεν αντέχονται σε ώρα κρίσης με την τουρκία, οι «έξυπνες» δημόσιες  δηλώσεις του Κουμουτσάκου. Που αποδεικνύεται   … καλύτερα να μην το αναφέρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive