Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

BINTEO: Αυτές οι προσευχές προωθούνται για τα δημαρχεία


BINTEO: Αυτές οι προσευχές προωθούνται για τα δημαρχείαΑπίστευτες εικόνες σε δημοτικό συμβούλιο  Η Νέα Τάξη και η Ατζέντα 2030 πρεσβεύουν, βάσει προκηρύξεων, την αθεΐα και την αριστερόστροφη πολιτική, η οποία έχει ως βασικούς πυρήνες την υποτιθέμενη προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία των LGBTQ μειονοτήτων, προκειμένου να επιβληθεί η συγκεκριμένη νοοτροπία στην πλειοψοφία, (βλ. μαθήματα για τρανσέξουαλ και γκέι στα σχολεία)....

Σε αυτή την κατεύθυνση προωθείται η πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό ένα κέντρο εξουσίας, όπως πολλάκις έχετε διαβάσει στο el.gr!
Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουμε τους όρκους που ετοιμάζονται για τα δημαρχεία, γιατί όχι και της Ελλάδας, με αρχή τις ΗΠΑ, στις οποίες παρότι οι αριστερόστροφες δυνάμεις έχασαν την πρωτοκαθεδρία στον Λευκό Οίκο, εξακολουθούν να διατηρούν ισχυρή επιρροή σε Πολιτείες.
Έτσι, σε παλαιότερη συνάντηση  του Δημοτικού Συμβουλίου της Florida, άθεοι, σατανιστές και μουσουλμάνοι μαζεύτηκαν, προκειμένου να ακούσουν μία προσευχή ύμνο στο Αλλάχ-Γιαχβέ-Σατανά και σε όλα τα παρακλάδια θρησκειών που υπάρχουν.
Μεγάλη δόξα δόθηκε στους άθεους, οι οποίοι σύμφωνα με την προσευχή κατέχουν την λογική σκέψη και την επιστημονική διάνοια, ενώ ο Χριστός αναφέρθηκε τυπικά κάπου στην μέση.
Άλλωστε στην Φλόριντα κτίστηκε το πρώτο μνημείο για άθεους:
Τέλος, η προσευχή δεν παραλείπει να θυμίζει στους πολίτες πως η δημιουργία περιουσίας τελειώνει και όλοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της Ατζέντας 2030.
Διαβάστε την προσευχή, την οποία εκφώνησε ο «θεομάχος», όπως τον χαρακτηρίζουν, Preston Smith, παρουσία μουσουλμάνου ιμάμη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ:
«Μάνα γη, μαζευόμαστε σήμερα υπό την λυτρωτική και λαμπερή παρουσία σου για να επικαλεστούμε την αιώνια καθοδήγησή σου στο σύμπαν, τον μοναδικό Δημιουργό όλων των πραγμάτων.
Είθε οι προσπάθειες αυτού του συμβουλίου να έχουν την αρετή του Αλλάχ με την σοφία του παντογνώστη Σατανά.
Είθε ο Δίας, ο μεγάλος θεός της δικαιοσύνης, να μας δώσει σήμερα δύναμη.
Ο Ιησούς να μας συγχωρέσει για τα ελαττώματά μας, την ώρα που ο Βούδας θα μας διαφωτίσει μέσω της θεϊκής στοργής του.
Σε δοξάζουμε Krishna για την αιματηρή θυσία που μας ελευθέρωσε όλους!
Άλλωστε, αν ο παντοδύναμος Θορ είναι μαζί μας, ποιος μπορεί ποτέ να μας εναντιωθεί;

Και τέλος, για την γενναιοδωρία της λογικής και της επιστήμης, ευχαριστούμε απλά τους άθεους, τους αγνωστικιστές τους ανθρωπιστές, οι οποίοι πλέον αντιστοιχούν ένας στους πέντε Αμερικανούς και αυξάνονται ραγδαία.
Κλείνοντας, πάνω από όλους, ας αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, να μην κρατάμε μυθικές αμοιβές για τους εαυτούς μας τώρα ή μετά θάνατον,
ή να βασιζόμαστε σε δεισιδαιμονικές απειλές αιώνιας καταδίκης, αλλά να προτιμάμε να αγκαλιάσουμε τις αρχές της ηθικής και να πράττουμε το καλό στο όνομα της καλοσύνης!
Και έτσι προσευχόμαστε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive