Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ολη η ουσία της αλήθειας των δήθεν ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Γράφει ο "ΑΔΗΣ ο φασισταράς" ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήλωση ΣΟΚ : "οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες"

Ο άνθρωπος εξιστορεί την αλήθεια.

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό: 
«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος....ΒΙΝΤΕΟ>> Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν. Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό…να με προστατεύσουν από τι!... αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου...»

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΡΤΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ EvonymosEllas και ΑΦΟΥ ΕΤΙΜΩΡΗΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ 4Ε ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ NoMoreHypocrisy με τον τιτλο:
    <> σε αυτήν την διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=CYE314Jn0Co

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive