Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Έτσι το ΙΣΛΑΜ κατακτά την Ευρώπη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 300 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε πολίτη!

Κι όμως συνέβη κι αυτό, όσο απίστευτο κι αν θα φανεί. Στη Γερμανία εφαρμόζεται το πρόγραμμα ‘Οrient’, το οποίο στοχεύει στη διαπολιτισμικότητα και τη διαπερατότητα των θρησκειών. Στο πλαίσιο του προγράμματος...
σχολική τάξη θα επισκεπτόταν τζαμί, για να γνωρίζουν τα γερμανόπουλα τη θρησκεία του Ισλάμ.
Ωστόσο 13χρονος μαθητής δεν συμμετείχε στην εκδρομή, ύστερα από προτροπή των γονέων του.
“Γιατί θα πρέπει να στείλουμε το παιδί μας σε ανθρώπους που περιφρονούν τη θρησκεία μας ως εκείνη των απίστων’’ ήταν η σκέψη των γονέων, που θεώρησαν φυσικό, πως σε ένα κοσμικό, δυτικό κράτος η ανεξιθρησκεία είναι απόλυτη.
Αυτό που δεν περίμεναν ήταν το πρόστιμο 300 ευρώ που τους επεβλήθη, καθώς το σχολείο θεώρησε πως οι γονείς “δεν δείχνουν αρκετή μέριμνα για την τακτική σχολική φοίτηση του παιδιού τους’’. Πλέον του προστίμου θα πρέπει και να επισκεφτούν το τζαμί.
Οι γονείς έχουν ασκήσει έφεση και θα αποφασίσει το Περιφερειακό Δικαστήριο. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης; αυτό είναι το μέλλον της χώρας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive