Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ).



Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν όταν εγκλωβίστηκαν σήμερα το απόγευμα σε ελαιοδεξαμενή λαδιού σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό. Σύμφωνα με πληροφορίες της...
ιστοσελίδας   www.almyrosinfo.gr, το εργατικό ατύχημα συνέβη, όταν ένας Βούλγαρος εργάτης στην προσπάθειά του να καθαρίσει τη δεξαμενή, έπεσε μέσα και οι υπόλοιποι που βρισκόταν στον χώρο, προσπάθησαν να τον βγάλουν.
  Στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν να βγει, τέσσερις άνθρωποι, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου τα δύο παιδιά του και ένας φίλος, επίσης γλίστρησαν και έπεσαν στην δεξαμενή.
  Μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν οι τρεις που είναι καλά στην υγεία τους και με ιδιωτικά οχήματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
  Ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου και ο Βούλγαρος απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις και μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου για νεκροψία-νεκροτομή.

1 σχόλιο:

  1. κριμα βεβαια για το περιστατικο και φυσικα και λυπουμαστε για τον τραγικο θανατο τους,μεσα απο τετοιες εστω τραγικες ειδησεις και περιστατικα ομως μαθαινει κανεις τι συμβαινει στην ελλαδα(αγορα εργασιας,εποικισμος κλπ...)

    ειναι ομως ενδεικτικο στην χρεοκοπημενη ελλαδα του 2014-2015-2016 με την ελαχιστη εργασια που εχει απομεινει οι ελληνες δεν βρισκουν πουθενα εργασια,δεν υπαρχει απολυτως καμια προστασια οσον αφορα το εγχωριο εργατικο δυναμικο
    Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εγχώριο εργατικό δυναμικό(που έχει μείνει απροστάτευτο) με αλλοδαπούς,
    οπου και να πας συναντας αλλοδαπους να εργαζονται,δεν συναντας ελληνα να εργαζεται,η ελλαδα εχει γεμισει,οι ελληνες ανεργοι ειναι αποκλεισμενοι λογω της μη προστασιας του εγχωριου εργατικου δυναμικου με αποτελεσμα ειτε να φυτοζωουν στην ανεργια ειτε να μεταναστευουν συνεχως προς το εξωτερικο και στις δυο περιπτωσεις οι επιπτωσεις για την πληθυσμιακη συνθεση και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας θα ειναι τραγικες και (σχεδον) μη αναστρεψιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive