Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ - Υπουργός Τόσκας= ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ, για το ΑΓΡΙΟ ξύλο στον Διοικητή Τροχαίας. "Κακοκήθης περαστικός" τον κοπάνησε

Αποτέλεσμα εικόνας για Τόσκας
Την άποψη ότι ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Δευτέρας χτυπήθηκε από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας...
«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ένας ευγενέστατος άνθρωπος χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία. Προσπαθούμε να τον βρούμε» τόνισε ο κ. Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πρακτορείο».
«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» είπε ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας.
Την εκδοχή ότι ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντόπουλος δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών ανέδειξε την Τετάρτη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία δημοσίευσε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας.

1 σχόλιο:

  1. Άλλη είναι η εξηγηση.Ο κακαοηθης περαστικος είναι ενας κερατας που ο Αστυνόμος του πηδουσε την γυναικα.Τον βρηκε λοιπον απροστατευτο και του τις εχωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive