Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ οι 26 κατηγορούμενοι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Οι 19 από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν για απείθεια επειδή δεν άφησαν την αστυνομία να τους πάρει... αποτυπώματα

Αθώωσαν και τους 26 κατηγορούμενους για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ηλίθιου διαχειριστή. Ας κάνουν το ΙΔΙΟ σε ένα ... Τζαμί !! Η Τιμωρία τους; Θα παίζουν μπάλα οι ιμάμηδες με τα κεφάλια τους κάτω απ το Λευκό Πύργο. ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ έχετε αρχίδια; Άντε να σας δούμε πουστόμαγκες.  
Αθώοι για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας κρίθηκαν οι 26 συλληφθέντες για την εισβολή....
χθες το πρωί, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο ναό Γρηγορίου του Παλαμά, διακόπτοντας την κυριακάτικη θεία λειτουργίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων στην πόλη κατά τις προηγούμενες μέρες. 
Η αθώωσή τους βασίστηκε στο σκεπτικό ότι η έφοδός τους στη Μητρόπολη κράτησε ... λίγο και έτσι δεν διαταράχθηκε η θρησκευτική τελετή! 
Ωστόσο, 19 εξ αυτών καταδικάστηκαν για την πράξη της απείθειας επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εγκληματολογική σήμανση. Σε αυτούς το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή. 
Όλοι οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive