Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! ΧΙΟΣ: ΕΦΥΓΑΝ 66 ΗΡΘΑΝ 400 "ΕΧΑΣΑΝ" ΤΟΥΣ 100 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 200!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΜΠΑΧΑΛΟ



Πάνω από 200 πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν, για πέμπτη συνεχή ημέρα, στο λιμάνι της Χίου. Ωστόσο ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο επαναπροωθήσεις μεταναστών στο Δικελί της Τουρκίας, καθώς "εξαφανίστηκαν"τα περίπου 100 άτομα που ήταν προγραμματισμένα να μεταφερθούν στην Τουρκία. Η αστυνομία...
διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Εξώδικο του Δήμου Χίου στην κυβέρνηση για το προσφυγικό


Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του mega, τα περίπου 100 άτομα ήταν καταγεγραμμένα μέσα στο hot spot του νησιού. Μέσα στην όλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την "απόδραση" των μεταναστών από το κέντρο φιλοξενίας στο λιμάνι, τα άτομα αυτά εξαφανίστηκαν.



Το πλοίο της εταιρείας που έχει μισθωθεί για τη μεταφορά των μεταναστών στην Τουρκία παραμένει στο λιμάνι, ενώ χθες έφτασε στο νησί επιπλέον ενίσχυση με φρουρούς της Frontex.

Η δημοτική αρχή σήμερα θα έχει συνεργασία με εθελοντικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να εκκενωθεί το λιμάνι. Χθες έφυγαν 66 άτομα από τη Χίο για το Δικελί, ενώ τα τελευταία 24ωρα έφτασαν στο νησί από τα τουρκικά παράλια περίπου 400 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive