Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ. Ζητάει “συγγνώμη” μέσω διαδικτύου ο Λαγογιάννης και νομίζει ότι “καθάρισε” – Να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των νεκρών ηρώων και όχι από το facebook! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

lagogiannis george  βρίζει τους ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΡΟ-2Συγγνώμη μεσω facebook και του προσωπικού του λογαριασμού ζήτησε ο Γιώργος Λαγογιάννης, μετά τα υβριστικά σχόλια που έκανε για τους ήρωες αξιωματικούς του ΠΝ που έχασαν άδικα τη ζωή τους στην Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου. Αν νομίζει πως με μια συγγνώμη μέσω διαδικτύου “καθάρισε” είναι γελασμένος! Προφανώς γιατί δεν ξέρει τι σημαίνει περιύβριση νεκρών, και μάλιστα νεκρών ηρώων. Να ζητήσει συγγνωμη από τους γονείς και τις οικογένειες, και όχι μέσω διαδικτύου!
Δείτε την πρώτη ανάρτηση:...

lago1
Διαβάστε τι έγραψε:
Θέλω να απολογηθώ δημόσια για το χθεσινό μου ποστ. Παρ’όλο που ξέρω ότι αυτά δε δικαιολογούν τη μαλακία μου, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
1. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα έπαιρνε σοβαρά αυτό που έγραψα, ήταν ένα (ομολογουμένως ηλίθιο) αστείο, πράγμα που νόμιζα ότι έγινε σαφές από την τελευταία πρόταση, πως δηλαδή γι’ αυτό γίνονται οι ασκήσεις. Ήταν (ή έτσι νόμιζα) μια αναφορά σε ταινίες που σκοτώνονται για να μείνει ο καλύτερος. Όπως και να’ χει δεν έπρεπε να κάνω αστεία με τέτοια θέματα, και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους έθιξα (όλους δηλαδή), καθώς και από τις οικογένειες των θυμάτων.
2. Η μαλακία που έγραψα δεν ήταν status ή κάποιο άρθρο, αλλά σχόλιο σε κάποιον φίλο μου. Βέβαια είμαι μαλάκας καθώς έχω τα σχόλια δημόσια, αλλά δεν περίμενα να το δουν όλοι.
3. Από τη στιγμή που ο κόσμος δεν κατάλαβε την ηλίθια και άκαιρη απόπειρα χιούμορ μου, είναι λογικό να έχει εξαγριωθεί. Θα ήθελα να παρακαλέσω όμως η οργή σας να έχει στόχο εμένα και να μην την πληρώσουν οι μπάντες στις οποίες παίζω, οι οποίες αποτελούνται από άτομα που δεν είναι βλάκες όπως εγώ, ή τα μαγαζιά στα οποία θα παίξω.
4. Θέλω να επαναλάβω πως δέχομαι το λάθος ενός απαίσιου και αποτυχημένου αστείου, αλλά ήταν μόνο αυτό. Σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η πραγματική μου άποψη.
5. Επειδή πολλοί θα πουν ότι απλά φοβήθηκα και προσπαθώ να τα μπαλώσω, φυσικά και φοβήθηκα, δεν είναι λίγο να σου λένε εκατοντάδες άνθρωποι πως θα σε δείρουν, αλλά αν διαβάσετε προσεκτικά πιστεύω πως θα δείτε πως η μαλακία που έγραψα ήταν μόνο ένα εντελώς ηλίθιο αστείο και όχι η άποψή μου.
Συγγνώμη και πάλι.


Untitled

3 σχόλια:

  1. Ρε κωλόπαιδα αχριστεροί, μόνον εάν θίξουν την αδελφάρα τον Βελουχιώτη και τους άλλους ανθέλληνες δολοφόνους ήρωές σας θίγεστε. Τους πραγματικούς ήρωες που δίνουν την ζωή τους για την Ελλάδα και για να είναι το βρωμερό τομάρι σας ελεύθερο τους υβρίζετε. Αει σιχτίρ που λένε και στην γλώσσα των αδελφών σας τουρκαλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται ότι έχετε σαφή εικόνα ποιοί είναι οι αριστεροί και ποιοί όχι (συλλυπητήρια αν περνάτε το κωλόπαιδο για αριστερό) .. Η αδερφάρα ο βελουχιώτης (όπως λέτε) θα έπρεπε να ξέρετε ότι πολέμησε και θυσιάστηκε για να κάθεστε ασφαλής πάνω στην κωλλάρα σας στον καναπέ του σπιτιού σας και να σχολιάζετε σαν περισπούδαστη κατσιβέλα.

      Διαγραφή
  2. ρε ψευταριστεροι ειναι και οχι αριστεροι..σταματηστεμερικοι να σπερνετε διχονοια....οπως υπαρχουν ψευτοελληνες που βριζουν την ελλαδα σε ολα τα κομματα ετσι υπαρχουν ψευτοαριστεροι...οπως και ψευτοδεξιοι....ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive