Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ( ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ). ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ,ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ.  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ENA ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ , ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ , Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΔΟΥΔΙ, ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ.  Ο ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΒΜΑΚΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ...
 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Η ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ,ΟΤΙ ΠΟΣΟ ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,  ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ. ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ , ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ,ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ*, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ . ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ **. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ **.  ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ. ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ( 5  ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 46  ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ ***. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 16 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 19 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Στην υγεια μας Μουσικο σχολειο Αλιμου 1 - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive