Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το φέρνουν σιγά-σιγά. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ δωρεάν παιδείας. Πρώτη φορά... δίδακτρα! Εξωφρενική εισήγηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...

Πρώτη φορά... δίδακτρα! Εξωφρενική εισήγηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...
Πρόταση για δίδακτρα σε σχολές με μεγάλη ζήτηση, όπως η Ιατρική και η Νομική, τέθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις συζητήσεις σχετικά με τον περιορισμό του κύματος μετανάστευσης φοιτητών! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η κυβέρνηση στο πλαίσιο των αλλαγών που εξετάζει για την εκπαίδευση...
μελετά σενάρια για την αντικατάσταση του συστήματος των πανελλαδικών με ένα νέο τρόπο εισαγωγής. Μία από τις προτάσεις που ακούστηκαν ήταν η πληρωμή διδάκτρων από όσους θα ήθελαν να σπουδάσουν σε κάποια υψηλόβαθμη ελληνική σχολή αλλά δεν πέτυχαν τον απαιτούμενο βαθμό. Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση δεν είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, διατιθεμένη να μεταβάλει το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης και μάλλον θα ενισχύσει με νέα προγράμματα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive