Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Economist: «Μάγος ή κλόουν ο Τσίπρας»; Ούτε τονα ούτε τ`άλλο. ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΚΗΣ είναι



Ένα σκίτσο του Kevin Kallaugher δημοσιεύει το Economist, στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη μέση της σκηνής ενός τσίρκο. Το συγκεκριμένο σκίτσο δείχνει τον Έλληνα πρωθυπουργό να κρατά ένα μικρό δαχτυλίδι, το οποίο έχει τον τίτλο:..
«Οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», μέσα από το οποίο θέλει να περάσει ένα τεράστιο τέρας, το «ελληνικό χρέος».  Ο Τσίπρας λέει: «Παραμένω αισιόδοξος». Την ίδια στιγμή, την... παράσταση παρακολουθούν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με την Γερμανίδα καγκελάριο να να αναρωτιέται: «Είναι ο μάγος ή ο κλόουν;». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive