Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μήνυση της οικογένειας Γιακουμάκη στη διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής. ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυση της οικογένειας Γιακουμάκη στη διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής
Μήνυση κατά της διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων θα καταθέσει η οικογένεια του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του φοιτητή αντιδρά απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις ποινές χάδι και την απόφαση να τιμωρηθούν οι σπουδαστές που βιαιοπραγούσαν στο παιδί τους με μια απλή επίπληξη. Την οργή της κοινής γνώμης, κυρίως όμως της οικογένειας...
του νεαρού σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε τραγική κατάληξη, προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής «τιμώρησε» σπουδαστές που είχαν πρωταγωνιστήσει σε περιστατικά βίας εναντίον του, με μία απλή επίπληξη....
Από την διοίκηση της Σχολής, δεν υπήρξε καμία διάψευση, αλλά και καμία εξήγηση για την ενέργεια αυτή, η οποία έλαβε χώρα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το διδακτικό έτος και με την ολοκλήρωση της έρευνας από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, αναφέρει το epiruspost.
Η εξέλιξη ωστόσο προκαλεί ένα νέο κύμα θυμού, το οποίο εκφράζεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και οδηγεί σε μία ακόμη κινητοποίηση την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις έξι το απόγευμα, έξω από τις εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή τα τελευταία δεδομένα, υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον της διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής, μόλις εξακριβώσει ότι η επίπληξη αφορά σε αυτούς που ταλαιπώρησαν και βασάνισαν τον 20χρονο νέο που έβαλε τέλος στη ζωή του.
«Θα μηνύσουμε την διοίκηση. Εδώ έχουμε τους άλλους για παράβαση καθήκοντος. Η νυν διοίκηση δεν έμαθε όλα αυτά που υπέστη ο Βαγγέλης; Εδώ βοά όλη η Ελλάδα. Αν πράγματι έκλεισε τον φάκελο η διοίκηση με επίπληξη διότι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, τότε έχουμε πρόβλημα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μπούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive