ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Ανέβηκε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Δημοσιογράφος ανέβασε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης!

Δεν μας έφθανε ...η σημαία της Δ.Θράκης που λανσάρουν διάφοροι.
Δημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης είχε "ανεβάσει" στο facebook αφίσα που απεικονίζει τη Θράκη ...ανεξάρτητη! Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική! Αντιγράφουμε από τα tourkikanea.gr που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα:..."Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας λοιπόν εξ αυτών που μάλλον ...δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη. Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook.
thracetoutkiki
Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται.
Πηγή: Onalert.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:ΠΟΛΛΟΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΘΕΙ.....ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ>> Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive