ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ! Τι Τ.Μπους, τι Μ.Ομπάμα: Πάλι φαντάζονται "χημικά", εξωγήινους κ.λ.π. για να εισβάλλουν στη Συρία

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ; Τελικά μόνο το χρώμα του Προέδρου των ΗΠΑ άλλαξε. Χρησιμοποιώντας ακριβώς την ιδια φρασεολογία με κείνη που χρησιμοποίησε το 2003 ο προκάτοχος του Τζόρτζ Μπους περί δήθεν ύπαρξης χημικών όπλων στο οπλοστάσιο του Ιράκ για να δικαιολογήσει την παράνομη εισβολή, τώρα ανώτερος αξιωματούχος της Αμερικανικής κυβέρνησης δηλώνει ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις έριξαν τα χημικά ενώ όλες οι πληροφορίες δείχνουν το αντίθετο, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Συγκεκριμένα δήλωσε:...
 
"Η Ουάσινγκτον έχει πλέον ελάχιστες αμφιβολίες για τη χρήση από τη συριακή κυβέρνηση χημικών όπλων εναντίον αμάχων την περασμένη εβδομάδα και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μελετά τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει".
«Με βάση τις πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών, για τα συμπτώματα αυτών που σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν, αλλά και με βάση μαρτυρίες και άλλα στοιχεία από ανεξάρτητες πηγές, από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και από διεθνείς εταίρους, υπάρχουν ελάχιστες πλέον αμφιβολίες ότι έγινε χρήση χημικών όπλων από το συριακό καθεστώς εναντίον αμάχων κατά την επίθεση αυτή», τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.
«Συνεχίζουμε την αξιολόγηση των γεγονότων ώστε ο πρόεδρος να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση για το πώς θα απαντήσει σ' αυτήν την χωρίς διάκριση χρήση χημικών όπλων», πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
Tην ίδια στιγμή σε πολεμικές δηλώσεις προέβη και ο Nετανιάχου o οποίος δήλωσε ότι :
Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης στη Συρία.
«Είμαστε πάντα με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Οι κινήσεις μας είναι σταθμισμένες, και έχουμε το δάχτυλο στη σκανδάλη». Το Ισραήλ «κάθε στιγμή είναι ικανό να υπερασπιστεί τους πολίτες του από τους εχθρούς», τόνισε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, το Ισραήλ βγάζει 3 συμπεράσματα από όσα συμβαίνουν: «Πρώτον, είναι απαράδεκτο αυτή η κατάσταση να συνεχίζεται, δεύτερον, είναι απαράδεκτο τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο καθεστώτα να διαθέτουν στο οπλοστάσιο ένα επικίνδυνο όπλο, τρίτον, περιμένουμε τη λήξη της κατάστασης αυτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive