Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Στον Λάτση (Eurobank) ΚΑΙ το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Στη Eurobank το Νέο Ταχυδρομικό ΤαμιευτήριοΗ Εurobank - Λάτσης-επιλέχθηκε από το αμαρτωλό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την εξαγορά του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, το Ταμείο ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση του στην Eurobank. «Η Eurobank είναι ο προτιμητέος αγοραστής για το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του... το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, προσθέτοντας ότι η δεσμευτική συμφωνία με την τράπεζα αναμένεται να υπογραφεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.
Τραπεζική πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις είχε δηλώσει νωρίτερα στο Reuters ότι έχει επιλεγεί η Eurobank για την εξαγορά του ΤΤ.
Στη διαγωνιστική διαδικασία, έλαβαν μέρος τέσσερις ελληνικές τράπεζες, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank και ο όμιλος Πειραιώς.
Η Goldman Sachs ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή.
Χθες το απόγευμα το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου αποφάσισε την πώληση της νέας Proton Bank στη Eurobank, επισημαίνοντας ότι μόνο η τράπεζα αυτή κατέθεσε δεσμευτική προσφορά, συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive