Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πιπιλή: Απαιτώ να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος. Μπαλασόπουλος σε Πιπιλή: «Αναλαμβάνουμε τα Έξοδα Νοσηλείας της σε γνωστή Ψυχιατρική κλινική»

Επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και μάλιστα ζήτησε να είναι από τους πρώτους που απολυθούν. Μιλώντας στον alpha 989 η κ.Πιπιλή είπε «Μπήκε από το παράθυρο, ως εργάτης καθαριότητας, ως κολλητός του δημάρχου Γλυφάδας Θόδωρου Σπονδυλίδη το 1984 και με το σύνηθες ρουσφέτι μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ σε όλα τα κλιμάκια». Πρόσθεσε μάλιστα.....
«έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από την γραφειάρα του τον κ. Καμίνη, που αν μη τι άλλο, ο κ. Καμίνης έχει μια επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη. Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του κ. Μπαλασόπουλου, ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού, οικογενειοκρατείας, δηλαδή όλων αυτών που κατέστρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση».

Απάντηση Μπαλασόπουλου Σε Πιπιλή: «Αναλαμβάνουμε Τα Έξοδα Νοσηλείας Της Σε Γνωστή Ψυχιατρική Κλινική»

Συνέχεια στην κόντρα του με την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή έβαλε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, καθώς απαντώντας στις δηλώσεις της εναντίον του, δήλωσε πως η «ΠΟΕ- ΟΤΑ αναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα».
Μετά τις δηλώσεις της κ. Πιπιλή στον alpha9.89, όπου απαίτησε την απόλυση του κ. Μπαλασόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον παράλληλα «κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού και οικογενειοκρατίας», ο κ. Μπαλασόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση σύμφωνα με το newsit δηλώνοντας: «Εχουμε ομόφωνη απόφαση, η ΠΟΕ – ΟΤΑ αναλαμβάνει, τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Να είναι σίγουρη ότι θα την προστατεύσουμε. Τίποτε άλλο». iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive