Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μας δουλεύει κι απο πάνω ετούτος. Τόμσεν: "Ας μην δραματοποιείτε τις απολύσεις"

Τόμσεν: Ας μην δραματοποιείτε τις απολύσειςΛίγο ακόμη και η τρόικα θα μας εγκαλέσει για τον αέρα που αναπνέουμε και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι δεν είναι εντελώς απαραίτητος, αναφέρει ο Μικροπολιτικός. Όταν, μάλιστα, κάποιος τολμήσει να παραπονεθεί σχετικά, θα του απαντήσει κάτι του τύπου «σε παρακαλώ μην δραματοποιείς τη συζήτηση», προσθέτει.
Σύμφωνα με τη στήλη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», κάτι παρόμοιο είπε ο Πολ Τόμσεν, απευθυνόμενος τις προάλλες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συζήτηση αφορούσε το θέμα της κινητικότητας και την προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να πείσει τους τροϊκανούς....

ότι δεν μπορεί να τεθούν σε διαθεσιμότητα 6.000 υπάλληλοι έως το τέλος Ιουλίου, όπως επίμονα ζητούσε ο Τόμσεν.
«Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μιλάμε για ανθρώπους, των οποίων η ζωή θα επηρεαστεί άμεσα από την απόφαση», είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ. Παγερά αδιάφορος, ο Δανός του απάντησε κάτι του τύπου «ας μην δραματοποιούμε τη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive