Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Άκαρπη η νέα συνάντηση Καψή - εργαζομένων της ΕΡΤ

Άκαρπη η νέα συνάντηση Καψή - εργαζομένων της ΕΡΤ  Χωρίς συμφωνία κατέληξε για ακόμη μια φορά η χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού αρμόδιου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή, με τους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν επιτεύχθηκε επί της ουσίας πρόοδος για το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ ο υφυπουργός έδωσε αναλυτικά τις προτάσεις και διευκρινίσεις για θέματα αποζημιώσεων και αναγνώρισης προϋπηρεσίας των εργαζομένων της ΕΡΤ. Οι προτάσεις τις κυβέρνησης αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση σε αυριανή γενική συνέλευση των εργαζομένων ...
και πριν το κλείσιμο της εβδομάδας να δοθούν οι απαντήσεις τους. Στο μεταξύ, τη Δευτέρα, ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ, το οποίο παρουσιάστηκε με τροποποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive