Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Λάκης Γαβαλάς… σαν να παραμάγκεψε ο Λάκης, διαβάστε τι είπε για … τα πηδήματα της φυλακής!

Λάκης Γαβαλάς…  σαν να παραμάγκεψε ο Λάκης, διαβάστε τι είπε για … τα πηδήματα της φυλακής!Κοίτα να δεις που η φυλακή τον αγρίεψε τον Λάκη τον γλυκούλη, ο οποίος μέχρι να μπει μέσα ήταν πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, ενώ από την ώρα που βγήκε.. ξεκίνησε την διάλεκτο της «ψειρούς».  Ως γνωστόν αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 14 ολόκληρους μήνες φυλάκισης και ο ίδιος πλέον απολαμβάνει αυτό που δεν μπορούσε μέσα από το κελί του.. τον ήλιο.
Στο Ξυλόκαστρο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες λοιπόν μαζί με φίλους και κάνει τα μπάνια του αλλά οι δηλώσεις δηλώσεις σας παρακαλούμε.. Είναι να μην τον ακολουθεί μια κάμερα από πίσω? Τόσους μήνες είχαμε να τον χαρούμε. Ξεκινάμε λοιπόν με την δήλωση Νο 1..

που δεν είναι άλλη από την αναφορά του στην κυρία που γνώρισε μέσα στην φυλακή και ακούει στο όνομα «υπομονή». Τάδε έφη ο σοφός Λάκης ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι ο εγκλεισμός του είχε σαν αποτέλεσμα να «σπουδάσει την ζωή».
Αν θεωρήσατε την πρώτη δήλωση πολύ ελαφριά πάμε να περάσουμε στην δήλωση βαρύμαγκα Νο2 η οποία πάει ένα σκαλοπάτι παραπάνω.. Θεωρεί την φυλακή pit και τώρα πρέπει να ξαναβγεί στην αγωνιστική πίστα.. Τι να πούμε.. Όσο πάει και καλυτερεύει! Ο κος Γαβαλάς μίλησε λοιπόν στην κάμερα του star και είπε τα ακόλουθα «Είμαι στην φάση που θέλω να μηδενίσω τα κοντέρ παντελώς. Έκανα μεγάλο αγώνα για να μπορέσω να είμαι στην θέση που είμαι σήμερα. Καταλαγιάζω. Δεν είναι κακό να παραμείνεις στα πιτς για κάποιο διάστημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να ξαναβγείς δυναμικά στην αγωνιστική πίστα. Κάποιες στιγμές νιώθω σαν τα ολυμπιακά ακίνητα (να το και το πολιτικό μήνυμα μέσα σε όλα), παραμελημένο και εγκαταλελειμμένο, το οποίο υπήρξε φαινόμενο, αλλά η ίδια του η χώρα το άφησε να ρημάξει». Και αν δεν σας έφτασε αυτό… « Η φυλακή σε «μαγκεύει». Από την πρώτη στιγμή πρέπει να διεκδικήσεις το δικό σου περιβάλλον, τον δικό σου χώρο και να μην ασχολείσαι με κανέναν γύρω σου». Τώρα εμάς γιατί μας ήρθε κατευθείαν εικόνα από οποιαδήποτε αμερικάνικη ταινία με φυλακές και την υποδοχή των παλαιών τροφίμων στους καινούριους με… τα σαπούνια???
Και αν αυτά δεν σας έπεισαν ακόμη για το γεγονός ότι ο Λάκης που ξέρατε πάπαλα, καιρός για νέο Λάκη, σας φυλάξαμε τις βωμολοχίες για το τέλος που είναι και οι καλύτερες. Ποτέ στα χρονικά δεν τον έχουμε ακούσει να μιλάει έτσι. Ειδικά μπροστά στις κάμερες είχε πάντα τακτ. Βέβαια μετά την φυλακή, δεν θα μας παραξένευε να τον βλέπαμε με κανένα τατουάζ νεκροκεφαλή στο μπράτσο ή καμιά άγκυρα.. «Δεν θέλω να γ@μης@ κόσμο»… Το περιμένατε ποτέ αυτό από εκείνον? Όχι πείτε! Και για να έχετε και την ολοκληρωμένη εικόνα της δήλωσης διαβάστε τι είπε «Δε θέλω να γ@μης@ κόσμο. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος αυτό έχει πάθει και η Ελλάδα θα γ@μηθεί ακόμα περισσότερο. Γιατί εδώ δεν υπάρχει κανένας Μπερλουσκόνι για να καταλάβει, πως αν θες να πηδήξεις, θα πρέπει να το κάνεις με φρέσκο κρέας και όχι με μπαγιάτικο σαν το δικό μου». Ποιος είδε τον Λάκη και δεν τον φοβήθηκε! Τέτοια ομιλία ούτε μέλη της Χρυσής Αυγής (μην πιάσουμε τα πολιτικά τώρα). Κοίτα να δεις πως μερικά κάγκελα και η αποχή από την showbiz αλλάζει ένα τέτοιον άνθρωπο που δεν πείραζε ούτε μυρμηγκάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive