Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

"ΣΟΥΛΑ", "ΤΖΟΥΛΙΑ", "ΓΑΒΡΙΕΛΑ" ΕΛΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ΜΠΑΝΑΝΑ! Η ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ... "ΣΠΙΤΙ" ΣΑΣ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟ .. ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!! ΒΙΝΤΕΟ

Φωνές, ύβρεις και χαρακτηρισμοί «πεζοδρομίου»: Μπαρμπαρούσης και Ηλιόπουλος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Στο σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς» η απάντηση ειναι: «Στο Βίτσι και στον Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο»
Θερμό επεισόδιο μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε στην Βουλή με τους βουλευτές Κώστα Μπαρμπαρούση και Παναγιώτη Ηλιόπουλο να φωνάζουν βγαίνοντας από την Ολομέλεια «που..κια του ΣΥΡΙΖΑ… , γαμ…λες…, μου…πανα…, μουν…σκυλα, ελάτε έξω να τα πούμε να σας γαμ…με»....
 Την αρχή έκανε ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης (Χ.Α.) με εμπρηστική ομιλία, κατά την οποία αποκάλεσε «δολοφόνους και κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πως στα συνθήματα «που φώναζε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με 100 άπλυτους:... «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς» τους απαντάμε «Στο Βίτσι και στον Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο».

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουκούτσης: «Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε; για ξαναπείτε μου. Να μου το πείτε μετά έξω, γιατί δεν σας ακούω… Ήσυχα κομμουνιστές. Συγγνώμη έκανα λάθος. Σας τιμώ εσάς του ΚΚΕ οι άλλοι είναι γιαλαντζί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive