Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με καρδιακό πρόβλημα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς ΚωνσταντίνοςΕσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους μεταφέρθηκε  τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.  Ο τέως που παραθερίζει με την οικογένεια του στο Πόρτο Χέλι  υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο προκαλώντας αγωνία στα συγγενικά του πρόσωπα και συναγερμό για τους γιατρούς του λόγω της σοβαρής προηγούμενης περιπέτειά του πριν  4 χρόνια που είχε με την καρδιά του. Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.Η οικογένεια του τέως βασιλιά βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τουΟ τέως βασιλιάς νοσηλεύεται στη "Βιοκλινική Αθηνών" ...
(περιοχή Γηροκομείου). Η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη βεβαρημένη, καθώς τον Μάιο του 2009 είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας, με κατάλληλη βιοπροσθετική και απλή αορτοστεφανιαία παράκαμψη, αλλά και για διάνοιξη αορτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί χθες το μεσημέρι (09-07-2013) είχαν συγκαλέσει έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Οι γιατροί ήθελαν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση αλλά και για το ιστορικό του και γι'αυτό το λόγο είχαν επικοινωνία με το θεραπευτήριο στο Λονδίνο, που είχε χειρουργηθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive