Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αντώνη, πάρτο πάνω σου και βάλτο στο μυαλό σου ο Σόιμπλε που έφτασε, είναι τ΄αφεντικό σου!



Filotomarius kanapedatus είσαι εδώ;; Ζεις ή απλά επιβιώνεις;;;Γιατί αυτό ζωή δεν το λες. Επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες το λες!!! Και από Σεπτέμβριο με τα νέα πακέτα μέτρων, έρχονται τα πιο δύσκολα! Δύσκολα και με οριακή πλειοψηφία πέρασε και το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Φαντάζομαι...
filotomarius δεν περίμενες ότι οι γαλάζιοι βουλευτές θα πραγματοποιούσαν τις απειλές τους. Είναι δύσκολες οι εποχές κι ακόμη δυσκολότερες όταν πρέπει να βγεις εκτός κομματικής γραμμής.
Είχαμε, όμως, πράσινο αντάρτικο! Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ψήφισε Όχι στο άρθρο 81 για τους δημοτικούς αστυνομικούς. Λίγο έλειψε να πάθουν εγκεφαλικό με τον Πάρη στη κυβέρνηση. Είναι που τον είδαν και σε πηγαδάκι στη Βουλή με την Ντόρα!! Είναι που γνωρίζονται και οι δυο τους από την εποχή που διετέλεσαν δήμαρχοι, η Ντόρα στην Αθήνα κι ο Πάρις στη Κοζάνη. Είναι και οι τόσοι διορισμοί δημοτικών αστυνομικών!!!
Αχ, Βαγγέλη......αν του έδινες του Πάρη μια θέση στη κυβέρνηση, ίσως και να ξέχναγε τους δημοτικούς αστυνομικούς που είχε διορίσει. Είναι γνωστό άλλωστε πως όλοι, μετά την υπουργοποίηση τους, παθαίνουν μια ελαφρά - μην σου πω και βαριά- αμνησία .
Για παράδειγμα δες τον Παντελή Καψή. Τον Ιούνιο και πριν μπει στη κυβέρνηση έγραφε στο Έθνος άρθρο με θέμα: ''Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ για επικοινωνιακούς λόγους και η νάρκη στην τρικομματική κυβέρνηση '' ......και αναρωτιόταν αν τα τόσα χρόνια κακοδιαχείρισης είναι λόγοι για να κλείσει η ΕΡΤ. Αλλά αυτή ήταν πριν την υπουργοποίηση.

Βέβαια, δεν ανταμείβονται όλοι με θέση υπουργού ή υφυπουργού. Υπάρχουν κι άλλες θέσεις όπως αυτή του εκπροσώπου της χώρας μας στη Παγκόσμια Τράπεζα με τον μισθό των 10.000 ευρώ που δόθηκε στον Χρήστο Παπουτσή για την επιτυχημένη του θητεία δίπλα σε Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου. Είδες βρε που τα πιστά παιδιά του συστήματος δεν χάνονται ποτέ;;;
Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα γαλάζια στελέχη αιφνιδιάστηκαν από τον διορισμό Παπουτσή. Δεν περίμεναν από τον Αντώνη - διοικητή Α΄ - να κάνει το χατήρι του Βαγγέλη.

- Αντώνης που ως άλλος δήμαρχος , επιστάτης ή απλός υπάλληλος επί των ανακοινώσεων της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, βγήκε να μας ανακοινώσει τη μείωση του ΦΠΑ. Μην χαίρεσαι, δοκιμαστικά είναι. Κάτι σαν παροχή για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για τα αρνητικά που έρχονται.

- Έκανε διάγγελμα ο Αντώνης σε πανελλήνια μετάδοση. Όλοι οι Έλληνες σηκώθηκαν από ξαπλώστρες, καναπέδες, καρέκλες, καφενεία, παραλίες και άφησαν στη μέση σημαντικές δουλειές- τάβλι, χαρτιά, ρακέτες, καμάκι- για να ακούσουν το διάγγελμα. Και ιδού το θαύμα: δόθηκε το λάθος βίντεο στη δημοσιότητα. Πού πας και εσύ Αντώνη να κάνεις διάγγελμα με ανάδρομο Ερμή;;
Από την άλλη σύμφωνα με το Σύνταγμα διάγγελμα κάνει μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αχ Αντώνη μου! Γιατί δεν κάθεσαι ήρεμος όπως ο Βαγγέλης!

Βαγγέλης που είναι ήρεμος φαινομενικά! Έχει βάλει κάτω όλες τις πιθανές και απίθανες λύσεις για το πώς θα μπορέσει να πάει μαζί με τον Αντώνη στην Ουάσινγκτον. Οι φήμες ότι ο ωραίος Jim, πρώην υπουργός εξωτερικών και νυν Άμυνας, θα συνοδεύσει τον Αντώνη, δεν είναι μόνο φήμες αλλά και πραγματικότητα. Μια σου και μια μου λέει ο Jim στο Βαγγέλη. Έτσι είναι αυτά! Τζάμπα νομίζεις ότι διαθέτει καλές σχέσεις με την αμερικάνικη πλευρά ο Jim;;;

-Ήξερε ο Jim ότι ο θείος Σαμ θα επέστρεφε στο τέλος στη περιοχή της Μεσογείου.Ο Ρώσος δεν πραγματοποίησε τελικώς την κάθοδο που επιθυμούσε κι ο Αμερικάνος επέστρεψε δριμύτερος.

- Δριμύτερος και λίγο μετά τον γερμανό Υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε έρχεται ο Αμερικάνος ο Τζακ Λιου. Οι δυο τους δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις σε προσωπικό και σε διμερές επίπεδο. Και μπορεί την άφιξη του κακού Σόιμπλε η Αθήνα να την περίμενε μέρες, αλλά η άφιξη του Αμερικάνου αιφνιδίασε. Ο Τζακ Λιου θα σταματήσει στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή, προερχόμενος από τη Μόσχα όπου θα παρευρεθεί στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών των G20, σε μια συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην κρίση της Ευρωζώνης.

-Η απορία είναι ποιος ο ρόλος της Αθήνας στις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής και την ώρα που τα βουβάλια μαλώνουν στη Μεσόγειο. Ο Αντώνης σίγουρα ανησυχεί. Γιατί κι ο Ερντογάν έγινε δεκτός με τιμές και πανηγύρια στις ΗΠΑ αλλά το αμερικάνικο πριόνι έκανε καλή δουλειά στα πόδια της καρέκλας του. Μην σου τύχει Αντώνη μου μόνο. Γιατί ο θείος Σαμ ακόμη ψάχνει εκλεκτό για τη περιοχή!

- Στο μεταξύ Έλληνες μην κινείστε. Στα πλαίσια της Γερμανικής Δημοκρατίας και της άφιξης του γερμανικού Γκόλουμ στο προτεκτοράτο, η κυβέρνηση σας επιτρέπει να μείνετε καθισμένοι στους καναπέδες σας και να απολαύσετε τηλεοπτικά το γεγονός. Ανοίξτε, λοιπόν, τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ανοίξτε τις τηλεοράσεις να θαυμάσετε τις υποκλίσεις των διοικητάδων στον Γερμανό κατακτητή- μέχρι να αντικατασταθεί από άλλον.

- Ανοίξτε τις τηλεοράσεις και μετά στο ερώτημα ζωή ή επιβίωση η απάντηση θα είναι: Αργοπεθαίνω!
Αργοπεθαίνει
όποιος έχει την τηλεόραση για μέντορα του......
Pablo Neruda – Αργοπεθαίνει

Σας φιλώ γλυκά

Η Οχιά η καναπεδάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive