Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Αδ.Γεωργιάδης : ΣΔΙΤ ή πάρτε το νοσοκομείο να το λειτουργήσετε εσείς. Θα σας πάρω τα μηχανήματα να τα πάω Αθήνα. ΒΙΝΤΕΟ

Αδιάλλακτος εμφανίστηκε μπροστά στους φορείς του νησιού μας, ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για το νέο μας νοσοκομείο. Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η πολιτεία δεν έχει χρήματα και δεν μπορεί να λειτουργήσει το νοσοκομείο και κάλεσε όπως είπε τους Σαντορινιούς και τους φορείς να επιλέξουν ανάμεσα στην λύση ΣΔΙΤ και κάποια άλλη πρόταση που πρέπει να πάνε στο Υπουργείο σε 15 μέρες. Διαφορετικά σημείωσε το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Τόνισε ακόμα ότι εάν αρχίσουν κινητοποιήσεις  ο ίδιος θα πάρει τα μηχανήματα και θα τα διαθέσει σε άλλα νοσοκομεία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive