Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Βγήκε από το ταξί για να κάνει την ανάγκη της και έπεσε στον .... Πηνειό!

Βγήκε από το ταξί για να κάνει την ανάγκη της και έπεσε στον Πηνειό! Πρωτοφανές περιστατικό Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ζήτησε από τον ταξιτζή να σταματήσει σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, για να κάνει την ανάγκη της...
Άγιο είχε μια νεαρή κοπέλα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έπεσε από τον δρόμο στις όχθες του Πηνειού, στην κοιλάδα των Τεμπών.
Το περιστατικό συνέβη, λίγο μετά τη 01.00, όταν η νεαρή κοπέλα που πήγαινε με ταξί στη Λάρισα θέλησε να κάνει μια στάση σε παρκινγκ της εθνικής οδού. Εκεί απομακρύνθηκε από το ταξί, προφανώς για να κάνει την ανάγκη της και...

γλίστρησε με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην πλαγιά και να φτάσει στο ποτάμι.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο οδηγός του ταξί ακούγοντας τις φωνές της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και άνδρες της ΕΜΑΚ για να την ανασύρουν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive