Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Ελ Μπαραντέι πάει για πρωθυπουργός στην Αίγυπτο. Σενάρια για τοποθέτηση του στην νέα τεχνοκρατική κυβέρνηση


Ο Ελ Μπαραντέι πάει για πρωθυπουργός στην ΑίγυπτοΟ Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, πρώην επικεφαλής του τμήματος για τα πυρηνικά όπλα στον ΟΗΕ, ενδέχεται να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Αιγύπτου στην νέα τεχνοκρατική κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματιστεί υπό τον Πρόεδρο, Άντλι Μανσούρ.
Ο ηλικίας 71 ετών Ελ Μπαραντέι έλαβε εντολή από τις δυνάμεις ανατροπής να διαπραγματευτεί με τις δυνάμεις του στρατού όταν ο Στρατηγός αλ Σίσι ανακοίνωσε ότι ο στρατός αναλαμβάνει την ευθύνη της χώρας και ανέτρεψε τον πρόεδρο, Μοχάμεντ Μόρσι. «Ο Ελ Μπαραντέι είναι η πρώτη μας επιλογή», δήλωσε στο Reuters πηγή πολύ κοντινή στην ηγεσία του στρατού που έχει πλέον ...αναλάβει τα ηνία της Αιγύπτου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι έχει πάρει και Νόμπελ για το έργο στην υπηρεσία για τα πυρηνικά όπλα στον ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive