Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! Αδικαιολόγητα λάθη καταλογίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Υπουργό Οικονομικών! Έντονο παρασκήνιο σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ

Νέα πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης στην τελευταία (προ διακοπών) Εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Σ' αυτή τη νέα σκληρότερη επίθεσή του ο κ. Κακλαμάνης καταλογίζει ευθύνες στον υπουργό για την εφαρμογή του Μνημονίου και την εξαιρετικά δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός. 
Κατά την συζήτηση ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα" Παραπολιτικά" προοικονομεί την κοινή πορεία Στουρνάρα - Παπακωνσταντίνου και εκλογική καταστροφή της Νέας Δημοκρατίας όμοια με του ΠΑΣΟΚ.
ΒΙΝΤΕΟ>> 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ...ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ... ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 

2 σχόλια:

  1. Δε μας ενδιαφέρει η ΝΔ, κύριοι... Μακάρι να καταστραφεί!

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εσυ γιατι ψηφιζες ψηφιζεις και θα ψηφισεις οτι φερνει ο στουρναρας;για να εεχεις κι εσυ την ιδια τυχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive