Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα. Συνεχίζεται στο Αλεποχώρι. ΒΙΝΤΕΟ



Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Αλεποχώρι Μεγάρων στην περιοχή Νέο Μάζι. Η φωτιά που καίει πευκοδάσος εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, ενώ και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι αρκετά ισχυροί ύψους 6-7 μποφόρ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική...
, δεν απειλήθηκαν κατοικίες.
Στο σημείο έσπευσαν περίπου 70 άνδρες της Πυροσβεστικής με 25 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, αλλά και στρατιώτες με μηχανήματα του στρατού. Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που πέταξαν με το πρώτο φως της ημέρας συνέβαλαν καθοριστικά στον μερικό έλεγχο του μετώπου.
Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα
Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Πέτρα της Βαρυμπόμπης στην Πάρνηθα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται ακόμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε επιφυλακή.



Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή πάνω από τον Ιππικό Όμιλο, σε σημείο εξαιρετικά δύσβατο, με αποτέλεσμα να μην έχουν εύκολη πρόσβαση τα πυροσβεστικά οχήματα. Το σημείο που εκδηλώθηκε αρχικά η φωτιά είναι ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive