Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΒΟΙΩΤΙΑ. 47 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε την Παρασκευή στις 20:30 το βράδυ ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στο χωριό Πύλη Βοιωτίας, όταν αντίκρισε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του έναν 47χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες 47χρονος αυτοκτόνησε μπήγοντας ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά του, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε πεσμένο στον αριστερό του μηρό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Παρασκευής είχε επισκεφθεί ταβέρνα του χωριού και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια ένα μαχαίρι. Εκείνη χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι είχε σχεδιάσει του το έδωσε και....
 υπέστη σοκ όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν το κουζινομάχαιρο με το οποίο ο 47χρονος έδωσε τέλος στη ζωή τουΟ άνδρας είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη και η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων. Δυστυχώς δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τα αίτια για την τραγική απόφασή του.
Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive