Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

TΩΡΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: "ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ" ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΩΪ (10:00πμ) ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. DEITE BINTEO

Τώρα-Βενιζέλος: Η κυβέρνηση πρέπει να έχει ορίζοντα τετραετίας,το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται το μέσα-έξω


Τώρα-Βενιζέλος: Η κυβέρνηση πρέπει να έχει ορίζοντα τετραετίας,το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται το "μέσα-έξω". Δεν μας άκουσαν σε κρίσιμες στιγμές,δεν έγινε σωστά η διαπραγμάτευση. 'Εχουν γίνει βήματα προσέγγισης και κινήσεις επανόρθωσης. Για εμάς το θέμα είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών. Να μην κάνει το βήμα εξόδου από την κυβέρνηση κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη....
, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την κρίσιμη σύσκεψη. «Θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στην επαναθεμελίωση της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την κατάσταση για την χώρα και την οικονομία. 
«Έχει ανοίξει ζήτημα για την ίδια την υπόσταση και την προοπτική της κυβέρνησης, ζήτημα πολιτικής σταθερότητας εν μέσω κρίσης», σημείωσε. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «επαναθεμελίωση της κυβερνητικής συνεργασίας», αλλά και για «θεσμική ισοτιμία των κυβερνητικών εταίρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive