Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Στήνουν την... NEΑ -ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "κυβέρνηση-φάντασμα"

Κατά πληροφορίες, η αντιστοιχία υπουργών της Ν.Δ. με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ θα είναι 2 προς 1, ενώ εντός του σαββατοκύριακου αναμένεται να συναντηθεί ο πρωθυπουργός με τον Ευ. Βενιζέλο για να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπουργεία, αλλά και στη νέα προγραμματική συμφωνία....

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο μετρούν ζημίες, ζυγίζουν πιθανότητες και επικεντρώνονται στη διαχείριση της "επόμενης μέρας" μίας εύθραυστης κυβέρνησης-φάντασμα. Χθες, πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου μακρά σύσκεψη, υπό τον Αντ. Σαμαρά, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Δ. Σταμάτης, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τ. Μπαλτάκος, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κ. Μπούρας, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, Γ. Μουρούτης. Κυβερνητικές πηγές, πάντως, αναγνωρίζουν ότι ο βίος της κυβέρνησης είναι -εξ αντικειμένου πια- πεπερασμένος, παρά τη φιλοδοξία Σαμαρά "να εξαντλήσει την τετραετία", όπως επισήμανε στις δηλώσεις του αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη ρήξη με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον Φ. Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive