Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Νάτος, Νάτος κι ο Λοβέρδος κατά Βορίδη. Πλήρης αφωνία Ν.Δ. - ΣΑΜΑΡΑ κ.λ.π.

Απάντηση στον Μ.Βορίδη και τις δηλώσεις του για τον Ανδρέα Παπανδρέου δίνει η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και ο πρόεδρός της Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: Στον Ανδρέα Παπανδρέου εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες οφείλουν την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους, την κοινωνική τους ασφάλιση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στον Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα οφείλει τον εκδημοκρατισμό των θεσμών, τη διεύρυνση και την ολοκλήρωση της Δημοκρατίας, το κύρος της ως χώρας ανεξάρτητης με παρουσία στη διεθνή σκηνή. Η προσβολή της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου...

και η απόπειρα να χτυπηθεί η προσφορά του κινητοποιεί το δημοκρατικά αντανακλαστικά της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η απόπειρα να πάρουν κάποιοι θέση στον αγώνα για τους εσωτερικούς συσχετισμούς στη Ν.Δ. πρέπει να έχει ως όριο τον σεβασμό στην αλήθεια και τη συναίσθηση των δυσκολιών που περνά η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive