Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σοκ στο Μαξίμου από τις νέες δημοσκοπήσεις. "Μαυρισμένος" πρόωρα ο Αντωνάκης

Σε οδυνηρή ήττα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την -λέμε τώρα- κυβέρνηση Σαμαρά.
Στο Μαξίμου δεν έκρυβαν την έκπληξή τους από την αντίδραση του κόσμου στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς όλοι στο επιτελείο του Α. Σαμαρά πίστευαν πως η πλειοψηφία των πολιτών θα ήταν στη λογική «καλά τους έκανε». Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ, ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει «λάθος» το κλείσιμο της ΕΡΤΠολιτικοί αναλυτές...
κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή σκηνικού στις δημοσκοπήσεις και στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός.... Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις δημοσκοπήσεις, εισηγούνται στον ίδιο αλλαγή πλεύσης στο θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης. Εντούτοις ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ανυποχώρητος και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΤ! ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ....ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΥΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ "ΗΡΩΕΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ" ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive