Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κόμματα και αποκόμματα.Του Γιώργου Κρικόπουλου

Τα πολιτικά κόμματα της Βουλής είναι απο αδύναμα έως ανύπαρκτα πολιτικά. Πολιτικό έργο επ ωφελεία του ελληνικού λαού ΔΕΝ παράγεται.
Είναι κρίμα το βουλευτικό σώμα της χώρας όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία να αποτελείται απο πολιτικούς χαμηλού ήθους και μειωμένης αξιοπιστίας
Είναι κόμματα αφερέγγυα και ασυνεπή. Στις τράπεζες ούτε τα ίδια τους δεν γνωρίζουν πόσα χρωστάνε.
Ένα κόμμα που διαφέρει είναι μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ
Δεν χρωστάει πουθενά και παρήγαγε πολιτικό έργο όσο ήταν εντός κοινοβουλίου και τώρα απο την θέση του Ευρωκοινοβουλίου. 
Ορισμένοι βλέπουν την σκοπιμότητα της <<αποπομπής>> απο την ελληνική Βουλή.
Η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ στις 30-5-2013 σελίδα 40 με τον δημοσιογράφο Π.Μαυρίδη γράφει:...

''Τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον ήθελε το σύστημα της πολιτικής στην απομόνωση και βεβαίως την διάλυση του κόμματός του (ΛΑ.Ο.Σ)''
Στη συνέχει η πράξις διέψευσε τα προγνωστικά.Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στελεχωμένος απο έμπειρους πρώην βουλευτές , έντιμους δημοσιογράφους πιστά κομματικά στελέχη και ΠΙΣΤΟΥΣ κομματικούς φίλους(ψηφοφόρους) κατάφερε να αντιστρέψει τους όρους του <<παιχνιδιού>>.
Το κόμμα της Ν.Δ (και περισσότερο άλλα <<Πατριωτικά κόμματα>> τύπου ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ- ΑΝ.ΕΛ κ.λ.π.) βλέποντας την δυναμική του κόμματος διαδίδουν ότι το ΛΑ.Ο.Σ συγχωνεύεται με την Ν.Δ και ακόμη ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναλαμβάνει την αντιπροεδρία της Ν.Δ η ότι κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηνών με την Ν.Δ η κατεβαίνει επικεφαλής με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. κ.λ.π.
Όλα αυτά είναι είτε κρυφές επιθυμίες ορισμένων, είτε προσπάθεια να εμβολίσουν για άλλη μια φορά το κόμμα διασπείροντας την αμφιβολία στα στελέχη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ.
Αντιθέτως το κόμμα είναι απολύτως έτοιμο για τις Ευρωεκλογές (αρχές του 2014) για τις Δημοτικές-Νομαρχιακές και τέλος τις βουλευτικές (όποτε αυτές γίνουν).
Γι αυτό αξίζει να συστρατευθούμε όλοι οι Έλληνες με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τα στελέχη του έχουν εθνικό σχέδιο εξόδου απο την κρίση. Εξάλλου η χώρα μας είναι τόσο πλούσια με τον ήλιο της,την θάλασσά της, τα νησιά μας,τα αγροτικά προϊόντα μας,το πλούσιο υπέδαφος μας (αέρια-πετρέλαιο) που δεν έχει καμιά ανάγκη απο ξένες χώρες και καμιά βοήθεια απο τοκογλύφους .

Giorgos Krikopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive