Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Του τη φύλαγε ο… Σουλεϊμάν

souleiman 1Τον Ιανουάριο που μας πέρασε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» απειλώντας μάλιστα με απαγόρευση προβολής! Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ισχυρίζονταν πως ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής πέρασε τριάντα χρόνια πάνω στο άλογο και δε καλοπερνούσε στο παλάτι νομοθετώντας! Και φτάσαμε στο Μάιο και στη λεγόμενη «Τουρκική Άνοιξη»! Ο ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς (τηλεοπτικός Σουλεϊμάν) βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των διαδηλωτών που απαιτούν από τη κυβέρνηση της Τουρκίας και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί!...
Ο Χαλίτ Εργκέντς χαίρει απεριόριστης εκτίμησης στη χώρα του, είναι μπροστάρης στους αγώνες στους οποίους όμως μετέχει και σχεδόν η πλειοψηφία του καλλιτεχνικού κόσμου.
Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαδηλώνει: «Σε όλη μου τη ζωή δεν ήμουν υπέρ του καβγά και της βρισιάς. Δεν σήκωσα χέρι ποτέ σε κανέναν. Είμαι αρκετά ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω πως το πιο άλυτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με κουβέντα, με αλληλοκατανόηση, δικός μου τρόπος επίλυσης προβλημάτων θα είναι αυτός. Δεν στηρίζω και δεν θα στηρίξω κανένα που ασκεί βία, ας είναι το κράτος, η Αστυνομία, ο λαός, ακόμη και συγγενείς. Όποιος ασκεί βία θα γίνει άδικος ακόμη και αν έχει δίκιο. Όποιος έχει άδικο όσο και να ασκεί βία δεν θα έχει δίκιο».
Δεν ξέρω αν ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν είναι ικανός να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει το μαινόμενο τουρκικό πλήθος σε περαιτέρω διαδηλώσεις και ενέργειες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Τουρκίας! Ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την ικανότητα και το χάρισμα που έχουν οι άνθρωποι του πνεύματος να μεταδίδουν τη φλόγα της επανάστασης στους συμπατριώτες τους!
Και το λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα που δυστυχώς δε, είδαμε ποτέ κείνη τη λάμψη στη δική μας «Άνοιξη»!
 http://rizopoulospost.com/tou-th-fulage-o-souleiman/#ixzz2VXwf5r7A
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive