Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Η ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ TOY M113 ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ; ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ




















Φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ στη φώτο ότι η δεξιά ερπύστρια του Μ113 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, κατά τη μεταφορά του άρματος που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του ο 20 χρονος φαντάρος μας, του οποίου σε λίγο γίνεται η κηδεία σε βαρύ πόνο όλων μας. Το Ερώτημα είναι απλό. Η ερπύστρια έφυγε κατά την πορεία και έγινε η αιτία που "βγήκε" απο το δρόμο το άρμα;. Κάτι δλδ σαν να  "κλατάρει"  ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ δεξί λάστιχο 20 άτονου φορτηγού, που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το κρατήσεις στο δρόμο έστω και με τα 20 ΜΑΩ που πήγαινε η φάλαγγα.....
ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία με στρατιώτη-Νεκρός από ανατροπή άρματος μάχης

Ή έφυγε κατά την πρόσκουση στο στηθαίο και την πτώση στο χαντάκι; Άποψή μας είναι ότι συνέβη η πρώτη περίπτωση γιατί ήταν "φυσιολογικό" μετά απο 50 χρόνια ταλαιπωρίας του άρματος, να έχουν λασκάρει οι πύρροι , οι σύνδεσμοι, οι κοπίλιες που συνδέουν μεταξύ τους τα πέδιλα των ερπυστριών. Κάτι απο τα παραπάνω να έσπασε, δημιούργησε συνεχόμενη ζημιά και στα άλλα εξαρτήματα και τελικά, "πέταγμα" της ερπύστριας και απότομη στροφή δεξιά με τις γνωστές συνέπειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive