Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η ΑΕΚ... έρχεται. Το σλόγκαν στο πούλμαν της ομάδας οριοθετεί τους στόχους


Η ΑΕΚ... έρχεταιΜήνυμα με σαφείς τις προθέσεις της θα έχει το εξωτερικό σχέδιο του πούλμαν της ΑΕΚ.
Η αντεπίθεση της ΑΕΚ «σχεδιάζεται» σε όλα τα επίπεδα. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να περάσει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Τόσο στον κόσμο της ομάδας, που μετά από μία εφιαλτική σεζόν θέλει να ελπίζει πως έρχονται πολύ καλύτερες μέρες, όσο και στους αντιπάλους των «κιτρινόμαυρων». Σε αυτή τη λογική κινείται και το μήνυμα του πούλμαν της ΑΕΚ, το οποίο αποκαλύπτεται από τη σημερινή «Ώρα των Σπορ». Το εξωτερικό του θα κοσμείται πλέον όχι απλώς με το έμβλημα του συλλόγου..., αλλά παράλληλα με έναν τεράστιο Δικέφαλο Αετό και το «Ερχόμαστε».
Μία λέξη που δεν παραπέμπει-ασφαλώς-μόνο στο κυριολεκτικό του πράγματος και την άφιξη της αποστολής της ομάδας στον προορισμό της, αλλά κυρίως στέλνει το μήνυμα πως μία ισχυρή ΑΕΚ θα επιστρέψει λίαν συντόμως στην κορυφή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive