Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γιατί «μουρμουράνε» μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

syriza 1«Μουρμούρα» μεγάλη ακούγεται τώρα τελευταία στην Κουμουνδούρου από μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή της ηγεσίας του να μην συμπαραταχθεί με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απέναντι στην Νέα Δημοκρατία για το αντιρατσιστικό. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι το σχέδιο νόμου για το αντιρατσιστικό ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να δείξει ο χώρος τους ότι είναι μία παράταξη σοβαρή και υπεύθυνη που στηρίζει νομοθετήματα με τα οποία δεν έχει ιδεολογικές διαφορές. Τονίζουν επίσης αφήνοντας αιχμές για την ηγετική ομάδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε....
με την στάση του να εμφανίσει μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Βουλή στέλνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην κοινωνία το μήνυμα πως μπορεί και να συνεργαστεί και να συνθέσει βάζοντας απέναντί του την Νέα Δημοκρατία.
Αντ’ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε έναν ξεχωριστό δρόμο καταθέτοντας την δική του πρόταση νόμου για το αντιρατσιστικό η οποία μάλιστα έχει επουσιώδεις διαφορές από την αντίστοιχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
“Δείξαμε μικροψυχία και κατωτερότητα. Έπρεπε να δράσουμε εντελώς διαφορετικά” λένε στην Κουμουνδούρου εκτιμώντας ότι πρόκειται για κορυφαίο λάθος του Αλέξη Τσίπρα και των συμβούλων του, που θα έχει και τίμημα.
 http://rizopoulospost.com/giati-mourmourane-megalostelexh-tou-syriza/#ixzz2VeJbpFj7
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive