Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σε πανικό ο Ερντογάν. Κατέβασε και το στρατό στην πλατεία Ταξίμ. ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομία και στρατός ελέγχουν την πλατεία Ταξίμ. LIVEΑκόμη και στρατιωτικές μονάδες μετακίνησε ο Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξασφαλίσει τον έλεγχο της πλατείας Ταξίμ και των γειτονικών συνοικιών ενόψει της συγκέντρωσης οπαδών του που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στον ίδιο χώρο. Φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων επανδρωμένη με στρατιώτες έχει ήδη πάρει θέση στην ευρύτερη περίμετρο της περιοχής του Ταξίμ που έχει αναπτυχθεί σε κλοιό 3 χιλιομέτρων. Αυτή την στιγμή σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από την πλατεία γίνονται συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων....

Ισχυρές δυνάμεις αστυνομικών από διάφορες πόλεις της Τουρκίας βρίσκονται επί ποδός πολέμου στην Κωνσταντινούπολη. Η αστυνομία και ο στρατός συνεργάζονται για την περιφρούρηση της πλατείας Ταξίμ και του πάρκου Γκεζί.
Σήμερα διεκόπηκαν όλες οι θαλάσσιες συγκοινωνίες στον Βόσπορο - μεταξύ ευρωπαϊκής και ασιατικής Τουρκίας, όπως επίσης και στα γύρω νησιά. Ο υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εγκεμέν Μπαϊς, δήλωσε ότι «από εδώ και στο εξής όποιος πάει στο Ταξίμ θα θεωρηθεί τρομοκράτης».
Ένταση και στην Άγκυρα. Στην Άγκυρα γίνεται σήμερα η κηδεία του νεαρού που σκοτώθηκε από σφαίρα στο κεφάλι. Η οικογένειά του μαζί με διαδηλωτές μεταφέρουν την σωρό του νεκρού στο σημείο που έχασε τη ζωή του. Η αστυνομία απαγορεύει να καταλήξει εκεί η επιτάφια πομπή καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους του κέντρου.

Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive