Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ. Ξεκινά η επείγουσα εξέταση των συμβάσεων στην ΕΡΤ σε βάθος χρόνου. Ωρε, μαννούλες που θα κλάψουν!

Ξεκινά η επείγουσα εξέταση των συμβάσεων στην ΕΡΤΕντολή της  Ελένης Ράικου να διερευνηθούν άμεσα πιθανά αδικήματα που σχετίζονται με την ΕΡΤ, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και προμήθειας υλικού και υπηρεσιών.

Η Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να διερευνηθούν άμεσα πιθανά αδικήματα σε βάθος χρόνου που σχετίζονται με την ΕΡΤ, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και προμήθειας υλικού και υπηρεσιών. Η Εισαγγελέας Διαφθοράς έλαβε χτες την σχετική επιστολή του υπουργείου Οικονομικών στην οποία ζητείται να διερευνηθεί «τυχόν τέλεση ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού......., τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών, δημοσιογραφικών και άλλων».

1 σχόλιο:

  1. ΑΑΑΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑ? "ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1..."! ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ? Ε ΡΕ ΧΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive