Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΛΣΟΝ. ΑΓΡΙΟΙ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΚΕΤΟΙ "ΚΟΝΑΝ" Ο ΦΩΤΗΣ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΝΥ. ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ


Ποιος τους είχε και δεν φοβήθηκε σήμερα κατά τις δηλώσεις που έκαναν μετά την "πολεμική" σύσκεψη που είχαν οι δυο πολιτικοί - λέμε τώρα- αρχηγοί -ξαναλέμε τώρα, γυάλιζε πραγματικά το μάτι τους, φλογοβόλο το στόμα τους.  Τι είπαν οι άνθρωποι και προξένησαν πανικό και παγκόσμιο τρόμο για ενδεχόμενη πυρηνική σύρραξη και έκαναν Σαμαρά, Πούτιν & Ομπάμα να αλλάζουν πάνες με τις κούτες; Είπαν λοιπόν: "Αποφασίσαμε απο κοινού να ζητήσουμε απο τον κυρ Αντώνη Σαμαρά να μας δεχθεί να συσκεφτούμε και οι τρείς μας για το θέμα του λουκέτου της ΕΡΤ". Και όμως τόλμησαν οι "αγωνιστές" της φακής της μάσας, της λουφας και της παρα αλλαγής να ξεστομίσουν ολόκληρη αυτή την πρόταση, χωρίς να δειλιάσουν ή φοβηθούν κανέναν και τίποτα. Έτσι μπράβο γίγαντες - κονσέρβα-  προχωράτε το ίδιο δυναμικά και σταθερά και δεν θα πάρουμε ποτέ την πόλη αν δεν χάσουμε και το Λιανοκλάδι. Κρίμα τα σουβλάκια. Κρίμα.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive