Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πύργος: Ένταση σε επιχείρηση όταν συνεργείο της ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα (νεότερα)

Πύργος: Ένταση σε επιχείρηση όταν συνεργείο της ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα (νεότερα)Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα σε γνωστή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται τέρμα Αλφειού (λίγο πριν το Επιτάλιο), όταν συνεργείο της ΔΕΗ πήγε στον χώρο με εντολή να κόψει το ρεύμα.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έκλεισε το συνεργείο μέσα στον χώρο της επιχείρησης εμποδίζόντάς τους να φύγουν.
Νεότερα:
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς την παρέμβαση της αστυνομίας, μέσα σε λίγα λεπτά έφυγαν απο το χώρο της επιχείρησης, μετά απο ήρεμη συνομιλία με τον υπεύθυνο της επιχείρησης.
Οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να πληρώνουν τις τρέχοντες δαπάνες τους, παρόλο που υπάρχει δραστική (αναγκαστική) μείωση τους. Τα έξοδα πολλά και τα έσοδα κάθε χρόνο και λιγότερα με τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να μην φτάσουν στο σημείο να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive