Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Υποδοχή ήρωα στις Φιλιππίνες στον... σκύλο που έσωσε δύο κορίτσια

Υποδοχή ήρωα στις Φιλιππίνες στον... σκύλο που έσωσε δύο κορίτσια

Υπό τους ήχους φιλαρμονικής αλλά και συνοδεία αυτοκινητοπομπής επέστρεψε στην πόλη του η ηρωική σκυλίτσα που με αυταπάρνηση και γενναιότητα κατάφερε να σώσει δύο κορίτσια στην πόλη Ζαμποάνγκα των Φιλιππίνων. Η μικρόσωμη Καμπάνγκ, έχασε το μισό της πρόσωπο όταν το 2011 πήδηξε μπροστά σε μία μοτοσυκλέτα προκειμένου να σταματήσει το όχημα καθώς εκείνη τη στιγμή διέσχιζαν το δρόμο τα δύο κορίτσια....
 Η δύο ετών μικτής ράτσας Καμπάνγκ, έγκυος την εποχή του ατυχήματος, έμεινε για μήνες σε κλινική μικρών ζώων του Πανεπιστημίου Ντέιβις της Καλιφόρνιας, χάρη στις δωρεές φίλων από όλον τον κόσμο που συγκέντρωσαν 27.000 δολάρια προκειμένου να την βοηθήσουν να αποκατασταθεί εν μέρει το πρόσωπό της. Την Δευτέρα ο Καμπάνγκ επέστρεψε σπίτι της πάνω στην καρότσα ενός ημιφορτηγού του ιδιοκτήτη του Ρούντι Μπάνγκαλ συνοδεία αυτοκινητοπομπής και με τους κατοίκους της πόλης να έχουν στολίσει με κίτρινα μπαλόνια το δημαρχείο της Ζαμποάνγκα, όπου η γενναία σκυλίτσα τιμήθηκε ως το «Καμάρι της Πόλης». Ενα από τα δύο κορίτσια συγκινημένο είπε πως, ίσως, να μην ζούσε σήμερα αν δεν ήταν η Καμπάνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive