Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Ανθρώπινοι Άνθρωποι»: Οργανώνουν καλλιτεχνική εκδήλωση με γνωστά ονόματα για τους αστέγους


Οι Encardia θα παίξουν ελληνο-ιταλικές ταραντέλες για τους άστεγους.
Καλλιτεχνική εκδήλωση υπέρ των αστέγων οργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 20:30 στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.
Η εταιρία που ιδρύθηκε τον Ιούνιο από την ψυχολόγο Βέρα Μεσσήνη, που είναι και η πρόεδρος της, έχει ως σκοπό την εν γένει συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη....


Η Ελένη Δήμου θα συμμετάσχει στην συναυλία των «Ανθρώπινων Ανθρώπων».
την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός σκοπός είναι η ανεύρεση και επισκευή χώρων κατάλληλων για την στέγαση άστεγων και άπορων οικογενειών και ατόμων σε συνεργασία με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές. Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε οι πολλαπλές επισκευές της πρώτης εξαώροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας για να εγκατασταθούν οι πρώτοι 70 άνθρωποι, κατά προτεραιότητα οικογένειες με παιδάκια και ηλικιωμένοι.


Οι «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» οργανώνουν συναυλία υπέρ των αστέγων.
Για την δημιουργία επιπλέον σπιτιών για αστέγους οι «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» οργανώνουν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 μια καλλιτεχνική εκδήλωση στο Μέγαρο Δουκίσσης της Πλακεντίας, όπου συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Λένα Αλκαίου, Τάσος Βουγιατζής, Ελένη Δήμου, Τάσος Ζαφειρίου, Βασίλης Καζούλης, Νίκος Καλλίνης, Φώντας Μάχλης, Κώστας Μουσάδης, Γιάννης Νικολάου, Ελένη Ροδά, Γιώργος Σαλτάρης, όπως και το θαυμάσιο συγκρότημα των Encardia. Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive