Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Στο Μαξίμου ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος για την ΕΡΤ. (Ποιός είναι; Δείτε στο τέλος του άρθρου)

Ο καθηγητής Νίκος ΑλιβιζάτοςΈντονες είναι οι διεργασίες στην κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να λήξει η κρίση στην ΕΡΤ. Την, Πέμπτη, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει τη διαχείριση του νέου φορέα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που θα δημιουργηθεί.
Αργότερα, από το γραφείο του κ. Αλιβιζάτου δόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τη δημοσίευση πληροφοριών που τον φέρουν να εμπλέκεται στη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ο καθηγητής  Ν.Κ. Αλιβιζάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με κλειστά τα κανάλια της ΕΡΤ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ευοδωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια για την εξυγίανση του δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Δεν μπορώ, συνεπώς, να συμβάλω σε ένα εγχείρημα, που θεωρώ εκ των προτέρων καταδικασμένο».
Ο κ. Αλιβιζάτος, επί υπουργίας Μόσιαλου, έχει εκπονήσει σχέδιο για μία σύγχρονη ραδιοφωνία και τηλεόραση.

*********************************
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ;...

Ο γνωστός ανθέλλην Αλιβιζάτος που συνέγραψε επί υπουργίας Πάκη το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο (το οποίο κακώς έγινε γνωστό ως Ραγκούση) κλήθηκε στο Μαξίμου για να συνεισφέρει στη δημιουργία "σύγχρονης" δημόσιας τηλεόρασης. Σύγχρονη σημαίνει "εκσυγχρονισμένη", ανθελληνική και εθνομηδενιστική πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν μέχρι σήμερα η ΕΡΤ. Είμαι βέβαιος ότι ο νέος νόμος που θα κάνει η Νουδούλα θα εξοβελίζει ό,τι υποπτεύεται ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα από την τηλεόραση.
Δημήτρης Αντωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive