Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα:Σχόλια..

Για την ενημέρωσή σας:  Διάβαζα ειδήσεις από το Yahoo ώσπου έπεσα πάνω σε ένα ρεπορτάζ περί έγκρισης 946,000 Ευρώ για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
Στο τέλος του άρθρου, στον χώρο των σχολίων, αναγράφεται ένα σχόλιο στα Αραβικά που κάποιος το μετάφρασε εκεί ως εξής:  
"Πολύ ωραία. Ελπίζω σύντομα να υπάρχουν 1 εκατομμύριο μαύροι στην Αθήνα"....
 - Το σχόλιο στα Αραβικά είναι (αντιγράφω): لطيفة جدا. وآمل قريبا سيكون لدينا أيضا من 1 مليون شخص أسود في أثينا
- Ο σύνδεσμος είναι: http://gr.news.yahoo.com/%CE
Επί του πρακτέου: αν είναι να βοηθήσουμε ως φόρουμ την όλη κατάσταση (μας) ίσως θα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο με τους αριθμούς: ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να μας πεί "πόσους" αλλοδαπούς μετανάστες έχει ανάγκη η Ελληνική οικονομία.
(Επειδή: περί της οικονομίας πρόκειται: για οικονομικούς και μόνο λόγους ο Καναδάς ή οι ΗΠΑ ή όλοι οι άλλοι δέχονται ή δεν δέχονται μετανάστες.) 
Μπορεί κάποιος συνάδελφος ή ομάδα συναδέλφων να υπολογίσει επιστημονικά τον αριθμό αλλοδαπών μεταναστών που έχει ανάγκη η Ελληνική οικονομία για να συντηρηθεί και να αναπτυχθεί στην παρούσα στιγμή;
Στην συνέχεια θα πρέπει η μελέτη να προσυπογραφεί και να δημοσιευθεί έτσι ώστε να προταθεί ως μέτρο σύγκρισης πολιτικών και διοικητικών αποφάσεων - ή την έλλειψή τους.
Το πολιτικό ή διοικητικό σκέλος της όλης ιστορίας δεν είναι δική μας υπόθεση - είναι υπόθεση των εκλεγμένων, της κας Ρεπούση συμπεριλαμβανομένης. Αλλά, μιας που το μέτρημα δεν το κάνει κανένας άλλος, μήπως ήρθε η ώρα να στοιχειοθετήσουμε μια οικονομική πρόταση σε σχέση με το (λαθρο)μεταναστευτικό και να το πάρουμε από εκεί;
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,

Χ.Α.Γιώτης
Τορόντο/Καναδάς
Δ.ντης
- 3D Film Innovation Consortium
- Toronto Int'l Stereo-3D Conference
- FilmGreece - Production and Location Services

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive