Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

gay-party2

Στην καρδιά της Αθήνας, εκεί όπου μεγαλούργησε ο ελληνικός πολιτισμός, η φιλοσοφία, το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, ο Δήμαρχος της Αθήνας έφερε τους διεστραμμένους,άρρωστους ψυχοσωματικά να κάνουν δημόσια επίδειξη της αρρώστιας τους. Να διεκδικήσουν ως άλλη επιλογή.... (επιβάλλουν την αρρώστια και διαστροφή τους ως  άλλη επιλογή) την ομοφυλοφιλία, με τις ευλογίες του Δημάρχου Αθήνας! Δεν απομένει πλέον, κατά τα πρότυπα των προπαγανδιστικών γκάλοπ να γίνει μια δημοσκόπηση για την Αθήνα, στην οποία όλοι οι Αθηναίοι θα ανακηρύσσουν τον Καμίνη ως τον καταλληλότερο Δήμαρχο για την πρωτεύουσα! http://news-cobra.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3238.html

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ "ΚΟΥΣΟΥΡΙ".
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ: "Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ"...
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ "ΒΡΕΓ@ΜΕΝΟΙ" ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive