Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Φωτιά στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» - Αγωνία για τους 248 επιβάτες

Φωτιά ξέσπασε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιβατηγό-οχηματαγωγό «νήσος Μύκονος» που πλέει προς την Σάμο με 248 επιβάτες. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις το απόγευμα.
 Δεν έχει γίνει γνωστό αν από τη φωτιά κινδυνεύουν οι επιβάτες. 17:06:41 Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας κανείς από τους επιβάτες του πλοίου δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Κοντά στο «νήσος Μύκονος» βρίσκονται τέσσερα παραπλέοντα σκάφη ενώ σπεύδουν δύο περιπολικά του Λιμενικού Σώματος.

 Σήμερα ήταν το πρώτο δρομολόγιο του φέρι μπόουτ για τη νέα περίοδο. Πριν καταπλεύσει στη Σάμο, το «νήσος Μύκονος» είχε πιάσει στη Σύρο, στην Μύκονο και στον Εύδηλο της Ικαρίας. 17:19:21
 Αυτή τη στιγμή το πλοίο είναι ακυβέρνητο λόγω βλάβης και στις 2 μηχανές του. 
Βρίσκεται 8 ναυτικά μίλια από το Καρλόβασι Της Σάμου. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και στο σημείο σπεύδουν άλλα πλοιάρια για μετεπιβίβαση των επιβατών του, οι οποίοι, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, είναι 288.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive