Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Διάσημος τούρκος γιατρός τόλμησε.. να πει .... ελληνικό!! τον καφέ! Του Θάνου Κόκκαλη (δημοσιογράφου) πρέδρου ΝΕ.Ο.Σ - ΛΑ.Ο.Σ.


Ο Μεχμέτ Οζ είναι από τους πιο διάσημους γιατρούς τουρκικής καταγωγής στις Η.Π.Α ,με αναρίθμητες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε μεγάλα κανάλια και δική του τηλεοπτική εκπομπή.Επίσης με την ιδιότητα του καρδιοθωρακοχειρουργού είναι επικεφαλής Ιατρικού προγράμματος στο πανεπιστήμιο Κολούμπια,έχει αρκετά μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί πιστά καταρχήν γιατί τον θεωρεί αξιόπιστο.Ολα αυτά θα έπρεπε κανονικά να κάνουν περήφανους τους Τούρκους και σίγουρα φρόντισαν στο παρελθόν να τον προβάλλουν αρκετά,αφού άλλωστε δεν έχουν να επιδείξουν παρά ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις ομοεθνών τους που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό ασκώντας την Ιατρική.Το τελευταίο διάστημα όμως κάτι άλλαξε ριζικά και οι Τούρκοι από καμάρι τους τον μετέτρεψαν σε καταζητούμενο,τον χαρακτήρισαν εθνικό προδότη και ξεκίνησαν ολόκληρη καμπάνια εναντίον του. Η ανατροπή στις διαθέσεις των Τούρκων απέναντι στον μέχρι χθες ήρωα και υπόδειγμα για ολόκληρη την Τουρκική επικράτεια έγινε μετά από μια συνέντευξη του Οζ κατά την οποία ο διάσημος γιατρός εξηγούσε γιατί πρέπει να καταναλώνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΟ καφέ!...
Ναι τόλμησε να αποκαλέσει τον γνωστό σε όλους μας καφέ, ελληνικό!Τους χάλασε την σούπα και την προπαγάνδα που είχαν φροντίσει χρόνια να στήσουν,ότι δήθεν ο ελληνικός καφές δεν είναι ελληνικός αλλά τούρκικος.Έχω ακούσει κι εγώ από πολλούς που υποτίθεται γνωρίζουν την προέλευση του καφέ σε μια προσπάθεια να το παίξουν ειδικοί, να αναπαράγουν κάτι το οποίο αγνοούν ότι είναι προϊόν τουρκικής προπαγάνδας...ότι δήθεν ο καφές με το πλούσιο άρωμα και τις φουσκάλες που ετοιμάζουμε το πρωί στο μπρίκι κατάγεται από την Τουρκία..Αυτό το «κακό σπυρί»που έντεχνα οι Τούρκοι φρόντισαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ξεπεταχτεί με ψευδή δημοσιεύματα και αναπαραγωγή από στόμα σε στόμα, το έσπασε ένας Τούρκος γιατρός!Προφανώς ο Μεχμέτ ως καλός γιατρός,όταν θέλησε να δώσει συμβουλές προληπτικής  και μετεγχειρητικής ιατρικής σε καρδιοπαθείς ,αγνόησε την τουρκική προπαγάνδα και λειτούργησε μόνο ως υπηρέτης του Ιπποκράτη στον οποίο εξάλλου ορκίζονται όλοι οι γιατροί του κόσμου.Είπε την αλήθεια, είπε αυτό που είναι καλό για την υγεία της καρδιάς, είπε ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ,είναι κι ελληνικός και κάνει καλό στην υγεία, από τότε καταζητείται κι έχει χαρακτηριστεί από την Τουρκία ανεπιθύμητο πρόσωπο.Αυτές τις ιστορίες σίγουρα δεν θα τις δείτε στα τουρκικά σίριαλ (όσοι τα παρακολουθείτε ακόμα) που προβάλλονται μετά μανίας από τα χοντροκάναλα,Ίσως και για την περίπτωση της τουρκικής προπαγάνδας-σίριαλ, η γνώμη ενός γιατρού να βοηθούσε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive